Σπάτα: Έκκληση από τον Σύλλογο Γονέων, 25 μαθητές δεν έχουν τρόπο παρακολούθησης των μαθημάτων

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 14:00
Σπάτα: Έκκληση από τον Σύλλογο Γονέων, 25 μαθητές δεν έχουν τρόπο παρακολούθησης των μαθημάτων
|| || ||

Έκκληση από τον Σύλλογο Γονέων, 25 μαθητές δεν έχουν τρόπο παρακολούθησης των μαθημάτων.

Έκκληση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σπάτων, για χορηγία ή για δωρεά tablet καθώς 25 περίπου μαθητές, δεν έχουν τον τρόπο παρακολούθησης των μαθημάτων και δεν έχουν τη δυνατότητα απόκτησής τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος:

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, μια πρωτόγνωρη περίοδος για την εκπαίδευση έχει ξεκινήσει, με άξονα την σύγχρονη τηλεκπαίδευση. Ο νέος τρόπος εκπαίδευσης προϋποθέτει την ύπαρξη τεχνολογικών μέσων σε κάθε οικογένεια, σε κάθε μαθητή.

Δυστυχώς, όμως, στο σχολείο μας υπάρχουν 25 περίπου μαθητές, που δεν έχουν τον τρόπο παρακολούθησης των μαθημάτων, και δεν έχουν τη δυνατότητα απόκτησής τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ακολουθήσουν την τάξη τους.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για τα εξής:

1. Εάν κάποιος από εσάς έχει κάποιο ηλεκτρονικό μέσο (tablet, laptop) το οποίο δεν το χρησιμοποιεί ή δεν το χρειάζεστε, θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση για κάποιο μαθητή να του το δανείζετε.

2. Εάν κάποιος γνωρίζει τρόπο πρόσβασης σε εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών για προσπάθεια χορηγίας, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας ενημερώσει.

Το email Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.