«Δόξες» για το Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα - Ξεχύθηκε πλήθος κόσμου για ψώνια

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 19:47
«Δόξες» για το Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα - Ξεχύθηκε πλήθος κόσμου για ψώνια
|| || ||

Έπειτα από την ανακοίνωση του ανοίγματος των καταστημάτων, αμέτρητοι κάτοικοι των γύρω περιοχών της Ανατολικής Αττικής αποφάσισαν να κάνουν τα πρώτα τους ψώνια στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα, συνδυάζοντας έτσι βόλτα, ψώνια και καθαρό αέρα. 

Έξω από τα καταστήματα οι ουρές θύμιζαν «γιορτές» και αυτό φάνηκε να μην πτοεί ιδιαίτερα τους κατανωλωτές καθώς είχαν την διάθεση και την υπομονή να αναμένουν για όσο ήταν απαραίτητο ώστε να εισέλθουν εντός των εμπορικών χώρων. 

Πιθανό όσοι έδωσαν το παρόν από τη πρώτη κιόλας στιγμή, να είναι οι ίδιοι που αναρτούσαν κατά τη περίοδο των Χριστουγέννων τις καταθλιπτικές φωτογραφίες που δεν κυκλοφορούσε σχεδόν κανένας στον χώρο του εκπτωτικού χωριού. Μέρες που θα μείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό όλων και που μακάρι να μην επιστρέψουν ποτέ.

Ωστόοσο αξίζει να σημειωθεί πως είναι προφανές ότι ο κόσμος προτιμά να κάνει τις αγορές του στην συγκεκριμένη τοποθεσία, αλλά καλό είναι να μη ξεχνάμε την τοπική αγορά που τον τελευταίο χρόνο κυριολεκτικά «αργοπεθαίνει».

Επομένως την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να επισκεφτείτε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, σκεφτείτε λίγο πριν μήπως και θα μπορούσατε να δώσετε «ανάσα» σε μία μικρή τοπική επιχείρηση. 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.