Βόλος: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 12:42
Κατηγορία Ελλάδα
Βόλος: Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
|| || ||

Tον χάρο με τα μάτια του είδε την περασμένη Τρίτη στις 8:30 το πρωί ένας 83χρονος Βολιώτης.

Επιστρέφοντας σπίτι με ποδήλατο από το ΚΕΠ Βόλου, έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτο σκύλο που τον δάγκωσε στο πόδι και δεν τον άφηνε για αρκετή ώρα.

Όλα, όπως λέει, ο ίδιος έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη.

«Στο αριστερό μου πόδι φαίνονταν ευδιάκριτα όλα τα δόντια του», λέει ο 83χρονος. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με το taxydromos.gr, μάζεψε ό, τι ψυχραιμία και δύναμη του απέμεινε και μετέβη στο Αχιλλοπούλειο όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και στη συνέχεια τον παρέπεμψαν στο φαρμακείο του ΙΚΑ για να κάνει αντιτετανικό ορό.

Όταν συνήλθε από το επεισόδιο απευθύνθηκε στη δημοτική αρχή Βόλου, κατήγγειλε το γεγονός και ζήτησε απομάκρυνση των δύο αδέσποτων από το κέντρο της πόλης, αναφέρει το in.gr

Δυστυχώς, μετά λύπης του διαπίστωσε προχθές ιδίοις όμμασι ότι τα αδέσποτα παραμένουν στο σημείο.

«Μα τι πρέπει να γίνει επιτέλους; Θα συμβεί τίποτα χειρότερο. Μπορεί την επόμενη φορά να κάνουν μεγαλύτερο κακό. Να επιτεθούν σε παιδάκια, σε νέους σε μηχανάκια.

Μετά το περιστατικό ενημερωθήκαμε από τους καταστηματάρχες ότι αυτά τα δύο αδέσποτα συχνάζουν στο κέντρο του Βόλου κοντά στο Πανεπιστήμιο και είναι επικίνδυνα, καθώς έχουν επιτεθεί και σε άλλους πολίτες», είπε ο ηλικιωμένος στην ίδια πηγή.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.