Τούρκος ποδοσφαιριστής σκότωσε τον 5χρονο γιο του. «Δεν τον αγαπούσα»

Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 11:43
Κατηγορία Ελλάδα
Τούρκος ποδοσφαιριστής σκότωσε τον 5χρονο γιο του. «Δεν τον αγαπούσα»
|| || ||

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής, Τζεβχέρ Τοκτάς, ομολόγησε ότι δολοφόνησε το μικρό του γιο, ο θάντος του οποίου είχε αποδοθεί στον κορονοϊό.

Ένα φριχτό έγκλημα ομολόγησε κυνικά ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμ,Τζεβχέρ Τοκτάς, που συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματoς της Τουρκίας. καθώς στις 23 Απριλίου δολοφόνησε τον γιο του, Μεχμέτ, ηλικίας 5 ετών.

Ο μικρό “αγγελούδι” είχε νοσηλευτεί με υψηλό πυρετό και συμπτώματα κορονοϊού, σε νοσοκομείο της Προύσας, όπου μετά από λίγη ώρα παραμονής με τον πατέρα του στο ίδιο δωμάτιο παρουτσίασε έντονα αναπνευστικά προβλήματα και οι γιατροί συνέστησαν να εισαχθεί άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λίγη ώρα αργότερα ο 5χρονος κατέληξε, με τους γιατρούς να αποδίδουν το θάνατό του σε αίτια κορονοϊού.

“Έβαλα το μαξιλάρι στο κεφάλι του και τον έσφιξα για δεκαπέντε λεπτά χωρίς να σταματήσω. Αντέδρασε λίγο...

Όταν σταμάτησε να κινείται, πήρα το μαξιλάρι και στη συνέχεια φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευτούν τίποτα. Ποτέ δεν τον ήθελα, από τη γέννησή του. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα είναι γιατί δεν τον αγαπούσα. Δεν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα”, δήλωσε κυνικά ο Τζεβχέρ Τοκτάς.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.