Εξαδάκτυλος – Επική ατάκα για όσους εμπιστεύονται τον πνευματικό τους για τον εμβολιασμό τους

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 22:55
Κατηγορία Ελλάδα
Εξαδάκτυλος – Επική ατάκα για όσους εμπιστεύονται τον πνευματικό τους για τον εμβολιασμό τους
|| || ||

Ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μιλώντας για τη σημασία του εμβολιασμού, στάθηκε σε όσους επιμένουν να αρνούνται να προστατεύσουν την υγεία τους με βάση τις συμβουλές όχι των γιατρών αλλά των ιερέων. Αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον «πόλεμο» κατά των εμβολίων που έχουν κηρύξει κύκλοι της εκκλησίας, ο Θανάσης Εξαδάκτυλος δεν «μάσησε» τα λόγια του.

«Όποιος για τον εμβολιασμό του συμβουλεύεται τον πνευματικό του, έχει πιθανότητα να συναντήσει πιο σύντομα τον Δημιουργό του», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας επίσης και τη σημασία του εμβολιασμού για τους γονείς των μαθητών. «Εκεί είναι η ρίζα του προβλήματος», πρόσθεσε.

 

Διαμαρτυρία στη Μητρόπολη Λάρισας για την κινητή μονάδα εμβολιασμού

 
Την ίδια στιγμή στη Λάρισα, αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν έξω από τη Μητρόπολη, για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση να υπάρχει κινητή μονάδα έξω από τους Ιερούς Ναούς από τις 3 Οκτωβρίου για εμβολιασμούς κατά του κοροναϊού.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet.gr, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας διαβάστηκε ανοιχτή επιστολή η οποία στη συνέχεια επιδόθηκε προς τον Μητροπολίτη στην οποία καταλήγουν ως εξής: «Θεωρούμε ότι ετοιμάζεστε να διαπράξετε μέγιστο πνευματικό ολίσθημα, αμαρτάνοντας ο ίσιος και προτρέποντας και το ποίμνιό σας στην αμαρτία… Η ευθύνη σας Σεβασμιώτατε είναι όση η απόσταση της γης από τον ουρανό…».
 
 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.