Επίθεση με βιτριόλι – Ποια ήταν τα λόγια της Έφης όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι πριν από ενάμισι χρόνο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, Έφη Κακαράντζουλα, καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών χωρίς αναστολή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έκανε περισσότερο εντύπωση η ψυχρή στάση της κατηγορούμενης μέχρι και το τέλος της δίκης.

Ο ένας από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, Γιάννης Σγουρός, μιλά στον Alpha για την υπόθεση, για τα πρώτα λόγια της Έφης, αλλά και για τα βήματα που ακολούθησαν και έριξαν φως στην υπόθεση.

Ο κ. Σγουρός ήταν και ο αστυνομικός που συνέλαβε την 26χρονη δράστιδα, ανέλυσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από την εργασία της άτυχης Ιωάννας όπου δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Ωστόσο, ανέφερε πως το πρώτο στοιχείο της Ασφάλειας ήταν οι πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί με το οποί διέφυγε η δράστιδα.

Η σύλληψη της 26χρονης

Αναφερόμενος στη σύλληψη της 26χρονης, ο αστυνομικός μετέφερε τα λόγια της:

«»Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;», αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπε όταν φτάσαμε στην πόρτα της.

Εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή, με την Αστυνομία και την Ασφάλεια. Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα και το καρτοτηλέφωνο. Σχεδίασε την επίθεση, την διέπραξε, θεώρησε ότι πέτυχε, αλλά δεν πέταξε τα πειστήρια. Ήταν τα τρόπαιά της.», αναφέρει ο αστυνομικός.

in.gr