«Φως στο Τούνελ» – Το ξεχασμένο στοιχείο που δείχνει δολοφονία της 12χρονης που κάηκε ζωντανή

Μία συνταρακτική αποκάλυψη στο «Φως στο Τούνελ» έρχεται δέκα χρόνια μετά. Πρόκειται για τον τραγικό χαμό της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι, που έκαψαν στην κυριολεξία ζωντανή, θεωρήθηκε αρχικά αυτοκτονία, με την οικογένειά της να αντιδρά και να επιμένει για έγκλημα.

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και ενισχύει τα συμπεράσματα των ειδικών ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Ο πατέρας της ανήλικης περιέγραψε σοκαρισμένος στην κάμερα της εκπομπής πως βρήκε την κόρη του να κείτεται καμένη, ενώ ακόμα είχε τις αισθήσεις της.

Ήταν πεσμένη μπρούμητα στην είσοδο της πολυκατοικίας. «Το έκανε μόνη της, φώναζε ο γείτονάς μας, που ήταν δίπλα της και τώρα είναι στη φυλακή για άλλο αδίκημα σε βάρος ανήλικης. Δε με άφηνε να ακούσω τι ήθελε να μου πει το παιδί μου».

Όπως λέει ο ίδιος, τα χέρια του γείτονα ήταν καμένα.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, τόνισε στο «Φως στο Τούνελ»: «Διορίσαμε τεχνικό σύμβουλο, ειδικό πραγματογνώμονα προκειμένου να εξηγήσει στην ανακρίτρια το πώς είχαμε τον εμπρησμό μέσα στο σπίτι και πώς εξελίχθηκε η φωτιά με θύμα το παιδί».

Το ξεχασμένο στοιχείο που εντόπισε ο γενετιστής Γ. Φιτσιάλος, είναι ένας αναπτήρας. «Δυστυχώς, χάθηκαν αρκετά πειστήρια, αλλά έχει βρεθεί ένας αναπτήρας που έχει εξεταστεί από τον γενετιστή και ειδικό πραγματογνώμονα Γιώργο Φιτσιάλο. Έρχεται λοιπόν και αυτό το αποδεικτικό στοιχείο να προστεθεί στην έρευνα που οδήγησε στην ανθρωποκτονία» κατέληξε.

Δείτε τη συνταρακτική αποκάλυψη

in.gr