Δήμητρα Αλεξανδράκη – Παραμένει στο νοσοκομείο – Η φωτογραφία της από το δωμάτιο

Δύσκολες είναι αυτές οι μέρες για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το γνωστό μοντέλο τις προηγούμενες ημέρες, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε ότι έκανε εξετάσεις και οι γιατροί της βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, δήλωσε ευγνώμων για την αγάπη που λαμβάνει και ζήτησε λίγο χρόνο για να μιλήσει όταν θα είναι έτοιμη.

Έγραψε χαρακτηριστικά

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφους να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω. Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας».

«Η αγάπη σου είναι ο καλύτερος θεραπευτής»

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/10 ) η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε ένα νέο story. Ανέβασε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, στην οποία ο άντρας της τής κρατά το χέρι, και τη συνόδευσε με τα εξής τρυφερά λόγια: «Η αγάπη, η ζεστασιά και η τρυφερότητα σου είναι ο καλύτερος θεραπευτής».

Επίσης, η Soula Glamorous, επικοινώνησε μαζί της και ανήρτησε και αυτή μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο

«Δυστυχώς η Αλεξανδράκη έχει μία σοβαρή λοίμωξη και είναι 4 μέρες στο νοσοκομείο. Ευτυχώς έχει τον άντρα της γιατί δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν, από ό,τι έμαθα είναι χάλια ψυχολογικά», έγραψε η influencer.

in.gr