Κοροναϊός – Θλίψη για τις ιστορίες ανεμβολίαστων που πεθαίνουν στις ΜΕΘ

Θλίψη προκαλούν, οι ιστορίες συνανθρώπων μας που χάνουν τη ζωή τους από κοροναϊό, επειδή δεν έκαναν το εμβόλιο.

Είτε επειδή δίσταζαν, είτε επειδή δεν είχαν ενημερωθεί σωστά, είτε επειδή είναι αρνητές και αντιεμβολιαστές, είτε επειδή παρασύρθηκαν από κηρύγματα ανθρώπων που επενδύουν στην άγνοια και τον φόβο, βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Πέθανε ανεμβολίαστη μητέρα τριών παιδιών

Μια τέτοια ιστορία, είναι αυτή, της μητέρας τριών παιδιών που δεν είχε εμβολιαστεί και άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου, προσβεβλημένη από κορονοϊό.

Η 53χρονη μητέρα, διατηρούσε φροντιστήριο ξένων γλωσσών.  Όταν έφτασε στο Νοσοκομείο για νοσηλεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ήταν ήδη αργά, αφού το αναπνευστικό της σύστημα είχε καταπέσει. Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολα αναστρέψιμη.

Η γυναίκα σύμφωνα με το taxydromos.gr, νόσησε πριν από δέκα ημέρες και αρχικά έμεινε για κατ’ οίκον νοσηλεία, ωστόσο η κατάστασή της επιδεινώθηκε γρήγορα.

Όπως μεταφέρει το τοπικό μέσο, η γυναίκα δεν είχε κάνει το εμβόλιο καθώς θεωρούσε πως δεν παρέχει προστασία, ενώ πίστευε ότι ο κοροναϊός είναι μία απλή γρίπη.

Ο θάνατός της έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα των 12 νεκρών από κοροναϊό στη Μαγνησία, σε ένα 48ωρο, αναφέρει το in.gr