Θύελλα Ραφήνας: Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Μεσολόγγη

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 11:42
Κατηγορία Ελλάδα
Θύελλα Ραφήνας: Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Νίκο Μεσολόγγη
|| || ||

Η Διοικούσα επιτροπή του συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κο Μεσολόγγη Νίκο και τον γυμναστή κο Καραμανώφ Δημήτρη και για την προσεχή περίοδο.

Ο Νίκος ήρθε στην ομάδα μας στα μέσα της προπέρσινης περιόδου μας βοήθησε στην δύσκολη παραμονή στο πρωτάθλημα εκείνο, σχεδίασε την περυσινή ομάδα που πέτυχε τον στόχο της παραμονής με άνεση, εξελίσσει με επιτυχία τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας που έρχονται στην ανδρική ομάδα και παρακολουθεί ανελλιπώς τα τμήματα υποδομής, κάνοντας επισημάνσεις και υποδείξεις για την βελτίωση τόσο εκείνων όσο και της συνολικής λειτουργίας τους.

Με την σοβαρότητα, την εργατικότητα, την συμπεριφορά του και το ήθος του, νοιώθουμε ότι είναι ένας από μας, αφού το αγαπημένο του ρητό «όλοι κάτω από την ομάδα», είναι για μας ο τρόπος λειτουργίας.

Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα καλή δύναμη, υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Την επισφράγιση της συμφωνίας επικυρώνει η πιο κάτω φωτογραφία του προπονητή μας με τον κο Παπακωνσταντίνου Χρήστο και τον Λουκάτο Σπύρο που είναι μέλη της Διοικούσας επιτροπής και μέχρι πρότινος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα.

Επίσης η ακαδημία της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση η οποία επισημαίνει ότι:

Από την Δευτέρα 1 Ιουνίου, και μετά την οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την Γ΄ φάση της ασφαλής άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους και τηρώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ξεκίνησαν οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας, με σημαντικό αριθμό αθλητών να δίνει το παρών από την πρώτη μέρα,ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των προπονητών, κρατώντας αποστάσεις παραμένοντας ασφαλείς.

Η επιτροπή Ακαδημίας δίνει την δυνατότητα σε αθλητές οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στην οικογένεια της ΘΥΕΛΛΑΣ να προσέλθουν στις προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΚAΔΗΜΙΑΣ Α.Π.Ο ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.