Ελεονώρα Μελέτη: Στην Ελένη Μενεγάκη χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 11:20
Κατηγορία Ελλάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Στην Ελένη Μενεγάκη χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη
|| || ||

Την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απουσιάσει από την TV σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη. Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει παίξει καρμικό ρόλο στην καριέρα της.

Πως είδες την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη;

Τι την οδήγησε να το κάνει το ξέρει εκείνη και δεν αφορά κανέναν. Θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψεις κάτι που αγαπάς και σε αγαπάει τόσο πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναγυρίσει η Ελένη. Είναι ένας πυλώνας της ελληνικής τηλεόρασης. Την είδα εκείνη την ημέρα που το ανακοίνωσε. Συγκινήθηκε πάρα πολύ. Είχαμε μια επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο, γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να βγω και να ανεβάσω κι εγώ μια φωτογραφία: «Ναι, ξέρω κι εγώ την Ελένη!». Της έστειλα ένα μήνυμα και την ευχαρίστησα μέσα από την καρδιά μου, γιατί της οφείλω τεράστια ευγνωμοσύνη. Καλώς ή κακώς, η Ελένη είχε έναν καρμικό ρόλο στη ζωή μου. Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και πήγα εγώ. Δεκαπέντε χρόνια μετά, μιλάμε και σου δίνω αυτή τη συνέντευξη, γιατί κάποτε η Ελένη έφυγε από τον ΑΝΤ1.

Και όχι μόνο αυτό. Είχε μαντέψει και το φύλο του παιδιού σου.

«Όντως! Ήταν από τις πρώτες που είχαν μάθει για την εγκυμοσύνη μου. Το έμαθε πριν το μάθουν και κάποιες φίλες μου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην Real Life.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.