Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας – Ο σύντροφος της την κακοποιούσε ψυχικά και σωματικά

«Από την αρχή έδειχνε σημάδια άσχημης συμπεριφοράς, τα οποία εγώ δεν ήθελα να δω…Δεν είχα την εμπειρία να τα δω. Κάθε φορά γινόταν μια κίνηση παραπάνω, φώναζε, ερχόταν πιο κοντά στο πρόσωπό μου και με άγγιζε», κατήγγειλε η 48χρονη.

Σταδιακά, η καθημερινή κακοποίηση , σύμφωνα με την 48χρονη αναισθησιολόγο μεταφέρθηκε στο εργασιακό περιβάλλον με συκοφαντική δυσφήμηση σε συναδέλφους, απειλές για κακή αξιολόγηση του έργου της, εκμεταλλευόμενος τη θέση που κατείχε.

Τη χαστούκισε μέσα στο χειρουργείο

«Ανέβασα στο φεισμπουκ ένα απόφθεγμα του Καζαντζάκη «Οι αδύναμοι πάντα φωνάζουν και καυχιούνται. Οι δυνατοί σωπαίνουν και προχωρούν». Έρχεται μέσα στο χειρουργείο έξαλλος και μου λέει δε ντρέπεσαι; Και γυρνάει και με χαστουκίζει», συνέχισε.https://www.megatv.com/embed/?p=2020584524
Μετά από έναν άλλον ξυλοδαρμό στο σπίτι, η 48χρονη αναισθησιολόγος μαζί με τον σύντροφό της κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου όπως καταγγέλλει την παρότρυναν να επιστρέψει σπίτι και να ηρεμήσει.

«Εάν κάνεις μήνυση θα πρέπει να σε κρατήσουμε στο κρατητήριο γιατί θα σου κάνει αντιμήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Μα τι λέτε? Με χτύπησε και λέτε ότι θα με κρατήσετε μέσα κι εμένα, ενώ έχω αφήσει 2 ανήλικα παιδιά μόνα στο σπίτι? Και μου έλεγε ο αστυνομικός: ξέρετε πόσες φορές έχει γίνει αυτό και μετά τα ζευγάρια συνεχίζουν να είναι μαζί. Επειδή είστε και γνωστοί στη Βέροια μη γίνει θέμα και μετά δε μπορείτε να το μαζέψετε. Καλύτερα να πάτε σπίτι να το σκεφτείτε», δήλωσε χαρακτηριστικά η 48χρονη.

in.gr