Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή»

Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η ίδια μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, και όπως είπε δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας: «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Εξέφρασε το φόβο ότι ίσως κάποιοι στη φυλακή της κάνουν κακό. Επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της και οτι πρόκειται για ιατρικό λάθος.

Προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί – Χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο

Εν τω μεταξύ, προσπάθεια να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε σύμφωνα με τον Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σωφρονιστικό ίδρυμα επικρατεί ένταση.

α είχαν διαμηνύσει ότι θα της έκαναν κακό αν την μετέφεραν εκεί.

Σε «τυφλό» κελί

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πτέρυγα 6 των φυλακών έχουν δημιουργηθεί από το 2003 ειδικά κελιά. Σε αυτά τα κελιά υπάρχει ξεχωριστός χώρος για προαυλισμό.

Σε ένα από αυτά θα μείνει -τουλάχιστον- προσωρινά η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως λέει ο ΑΝΤ1. Μακριά από τις υπόλοιπες 150 και πλέον γυναίκες που κρατούνται στον Κορυδαλλό.

Στα κελιά αυτά είχαν «φιλοξενηθεί» τα μέλη της »«17 Νοέμβρη» αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν έχουν κάγκελα. Γι’ αυτό άλλωστε τα ονομάζουν «τυφλά κελιά». Τέσσερις τοίχοι και μια σιδερένια πόρτα με ένα μικρό άνοιγμα στο κέντρο της πόρτας.