ΕΕΕΣΑ: Πρόταση στην Περιφέρεια για ενίσχυση επιχειρήσεων στην εστίαση

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 14:37
Κατηγορία Ελλάδα
ΕΕΕΣΑ: Πρόταση στην Περιφέρεια για ενίσχυση επιχειρήσεων στην εστίαση
|| || ||

Η Ένωση Εστιατόρων και συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ) έστειλε πρόταση στην Περιφέρεια για ενίσχυση των επιχειρήσεων στην εστίαση.

Ακολουθεί η πρόταση της ΕΕΕΣΑ με τη μορφή επιστολής που έστειλε η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής προς την Περιφέρεια Αττικής, υπόψη του κ. Πατούλη:

Αξιότιμε Κύριε Περιφερειάρχη,

Με αφορμή την ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας κεφάλαιο κίνησης (επιχορήγηση) έως 50.000€, για να ενισχύει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α), Σας καλεί όπως ανταποκριθείτε στο αντίστοιχο αίτημά μας ως προς τον κλάδο της εστίασης.

Ο κλάδος μας συνεπεία όλων των κυβερνητικών μέτρων, προέβη καθ΄ ολοκληρίαν σε κλείσιμο των απανταχού επιχειρήσεων από το Σάββατο 14.03.2020.

Ο περιορισμός των αποστάσεων και το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 το βράδυ, είναι γεγονότα που καταδεικνύουν πως η μαζική εστίαση για άλλη μια φορά, πλήττεται πολύ σοβαρά.

Καλό θα ήταν να μη ξεχνάμε ότι ο κλάδος της μαζικής εστίασης, είναι ένα βασικό γρανάζι της ελληνικής οικονομίας, τόσο ως προς τη συμμετοχή στο ΑΕΠ της χώρας όσο και ως προς τη συμμετοχή στη μείωση της ανεργίας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΒΕΡΩΝΗΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΝΟΣ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.