Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο σύζυγός της

Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο σύζυγός της

Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο σύζυγός της

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, Γιάννης Κοντούλης.

Ο Ναύαρχος Π.Ν. έδινε μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιάννης Κοντούλης μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία το τελευταίο διάστημα, ενώ εχθές βρισκόταν σε κώμα.

Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο με την επιχειρηματία να μιλά με λόγια αγάπης για τον σύζυγό της.

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι».

«Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη», έχει εξομολογηθεί.

Τον Ιούνιο του 2021 γιόρτασαν τα 10 χρόνια του γάμου τους, στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου. Το «παρών» στην επέτειο έδωσαν τα παιδιά της Δέσποινας Μοιραράκη, οι κουμπάροι τους, ο αδελφικός τους φίλος Γιώργος Ντάβλας και ο δήμαρχος της Μυκόνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…