Γεωργία Μπίκα: Θα το πάει μέχρι τέλους για να βρει τη δικαίωσή της

Γεωργία Μπίκα: Θα το πάει μέχρι τέλους για να βρει τη δικαίωσή της

Γεωργία Μπίκα: Θα το πάει μέχρι τέλους για να βρει τη δικαίωσή της

Αποφασισμένη να δικαιωθεί εμφανίζεται η Γεωργία Μπίκα

Τα ηνία της νομικής εκπροσώπησης στην πολύκροτη υπόθεση καταγγελίας για βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που θορύβησε το πανελλήνιο, αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος κ. Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος προμηνύει ότι θα υπάρξει μπαράζ νομικών ενεργειών για την δικαίωσή της. Ο κ. Διαλυνάς θα έχει την βασική ευθύνη των κινήσεων που θα ακολουθήσουν ενώ στο πλευρό της Γεωργίας Μπίκα παραμένει ως νομικός σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Ζιώγας.          

«Πολύ σύντομα θα προβούμε σε μπαράζ νομικών ενεργειών και όχι μόνο» δήλωσε αποκλειστικά στο ThessToday.gr ο κ. Διαλυνάς, με σκοπό να κριθούν από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές τα στοιχεία που μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν αγνοηθεί αλλά και να ακολουθήσει ο καταλογισμός περαιτέρω ευθυνών. «Από σήμερα μου ανετέθη η ευθύνη της νομικής υποθέσεως και μου ζητήθηκε να προβώ σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται για την δικαίωσή της», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος στο thesstoday.gr.

Μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη

Υπενθυμίζεται πως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε έκανε δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επέβαλλαν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση.

«Θα εξαντλήσω όλη μου την ψυχική δύναμη»

Η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα μετά την απαλλαγή του κατηγορουμένου ήταν μία και μοναδική, πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την δικαίωσή της.

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση, να τεθεί η υπόθεσή μου στο αρχείο» ανέφερε αρχικά η καταγγέλλουσα.

Δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

«Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου, ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεσή μου στο ακροατήριο, για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα, μπροστά σε μία ανοιχτά και δημόσια διαδικασία» σημείωσε, ειδικότερα.

«Είχα το ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει» συνέχισε η 24χρονη.

Καταλήγοντας επεσήμανε πως η υπόθεση παραμένει σε «πλήρη εξέλιξη» και η ίδια θα εξαντλήσει την «ψυχική δύναμή» της για να «παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…