Καιρός: Καύσωνας και 40άρια την Κυριακή – Προσοχή στα μπουρίνια και τα μελτέμια

Καιρός: Καύσωνας και 40άρια την Κυριακή – Προσοχή στα μπουρίνια και τα μελτέμια

Καιρός: Καύσωνας και 40άρια την Κυριακή – Προσοχή στα μπουρίνια και τα μελτέμια

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα βόρεια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Ενισχυμένο θα είναι και το μελτέμι με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ αναμένονται αρκετά δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες, ιδιαίτερα στον Έβρο, στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στην Αττική και στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός.

Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Από το μεσημέρι στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Αρκετά δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες, ιδιαίτερα στον Έβρο, στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στην Αττική, στις Κυκλάδες, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 34-35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 38, στην Ήπειρο από 18 έως 37 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 18 έως 38-40, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 38-40 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 36-37 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 21 έως 35 βαθμούς, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 38-40 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/s4rTICsGjdM «Το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μεταφέρεται από γενιά σε γενιά» εξηγεί ο Ψυχολόγος κ. Σπύρος Στάμος στο ΟnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» με την…

https://youtu.be/HpEX5TE5Oiw Ο Νικόλας Φουρναράκης επικεφαλής του “ΒΟΛΤ Ελλάδος” φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του OnCamera.gr «Εν αρχή ην ο Λόγος» και μίλησε για τη φιλοσοφία, τη δομή, τις προοπτικές και τον ευρωπαϊκό…