Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα μαρτυρία – φωτιά για απόπειρα βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα μαρτυρία – φωτιά για απόπειρα βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα μαρτυρία – φωτιά για απόπειρα βιασμού

Από το εδώλιο του κατηγορούμενου ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ελεύθερος πια, παρακολουθεί την εξέλιξη της δίκης του που συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας.  Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας καταθέτει ο πρώην σύντροφος της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο οποίος είχε σχέση μαζί της όταν συνέβη η φερόμενη απόπειρα βιασμού.

Περιέγραψε πως  τότε είδε τις μελανιές στα πόδια της πρώην συντρόφου του την επόμενη μέρα από το περιστατικό το 2010, αλλά του είπε πως προέρχονταν από χτύπημα.
Και πρόσθεσε πως μετά από ό,τι της συνέβη χώρισαν με δική της πρωτοβουλία όπως είχε εξηγήσει και η κοπέλα στη δίκη της κατάθεση.

Δυο χρόνια μετά έμαθε ο μάρτυρας  για το συμβάν. «Μου είπε ότι ο Φιλιππίδης αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι του και ότι είχε ανέβει πάνω της προκειμένου να την ακινητοποιήσει. Μου περιέγραψε ότι την στρίμωξε και ανέβηκε πάνω της και της κατέβασε το εσώρουχο και το παντελόνι. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει έπεσε πάνω σε ένα τραπεζάκι και χτύπησε», είπε ο μάρτυρας

Σε ερωτήσεις της υπεράσπισης γιατί δεν κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της όταν είχε συμβεί, ο μάρτυρας ανέφερε ότι της πρότεινε να πάει στις Αρχές, όμως η ίδια φοβόταν.

«Αν ρωτάτε εμένα, κατανοώ το φόβο που είχε. Εγώ όντας έξω από το χορό, θα πήγαινα να το καταγγείλω. Αλλά δεν είμαι η καταγγέλλουσα» πρόσθεσε.

Όταν δε, έμαθε από την πρώην φίλη του όσα είχαν συμβεί, «έπεσε από τα σύννεφα».

«Ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ κάτι τέτοιο. Η πρώην σύντροφος μου, μόλις επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεργασία με τον Φιλιππίδη, ήταν ενθουσιασμένη, γνωρίζοντας ότι είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος στο χώρο και θεώρησε ότι ήταν ευκαιρία, θα ήταν ένα πολύ καλό στοιχείο για το βιογραφικό της».

Νωρίτερα, κατά την ώρα που ο κατηγορούμενος προσερχόταν στο δικαστικό Μέγαρο, δέχτηκε φραστική επίθεση από ένα πολίτη, ο όποιος του ανέφερε:. «Αυτό που έκανες στη γυναίκα μην τολμήσεις να το ξανακάνεις. Αληταρά! Μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς». Ο Π. Φιλιππίδης ωστόσο δεν αντέδρασε και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό»

in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/M4VMEghLvy0 Με αφορμή τη συνταρακτική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες, η εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» κάλεσε και φιλοξένησε τον διακεκριμένο Δικηγόρο…

https://youtu.be/rxB0hblc5ZY Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» παραχώρησε ο Μάκης Κιάμος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. «Όσο μπορούμε, είμαστε στο πλευρό των Ηπειρωτών ανά την…

https://youtu.be/e_OGNTMAqaw Καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή “Who is Who”, o Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών και ειδικός σύμβουλος στον Δήμο Σπάτων σε θέματα προστασίας του πολίτη και οδικής ασφάλειας ο…