Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η Πολιτική Προστασία για delivery και take away

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 09:00
Κατηγορία Ελλάδα
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η Πολιτική Προστασία για delivery και take away
|| || ||

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η ανακοίνωση για την απαγόρευση κυκλοφορίας, που ξεκινάει από την Παρασκευή 13/11, όσον αφορά τις υπηρεσίες delivery και take away και το ωράριο λειτουργίας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας τα delivery, ενώ τα take away, θα μείνουν ανοιχτά και μετά τις 9 μ.μ. αλλά θα εξυπηρετούν μόνο όσους βρίσκονται εκείνη την ώρα στο δρόμο.

Δηλαδή μόνο του πολίτες που έχουν στείλει sms στο 13033 και βρίσκονται έξω μετά τις 9 το βράδυ, για τους εξής λόγους: μετακίνηση για λόγους υγείας, βόλτα το κατοικίδιο και για λόγους εργασίας.

Οπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν επιτρέπεται καμία άλλη μετακίνηση, ενώ την είδηση για το ωράριο delivery και takw away, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία:

Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 - 05.00, διευκρινίζουμε ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.

Επίσης, διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Σχετικά Άρθρα

Please publish modules in offcanvas position.