Κούριερ δεν κατάφερε να παραδώσει όλα τα δέματα και ο προϊστάμενος τον χτύπησε

Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 12:33
Κατηγορία Ελλάδα
Κούριερ δεν κατάφερε να παραδώσει όλα τα δέματα και ο προϊστάμενος τον χτύπησε
|| || ||

Ο εργαζόμενος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον ημερήσιο στόχο.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στα Γλυκά Νερά, όταν προϊστάμενος πολύ μεγάλης εταιρείας κούριερ, έσπασε τη μύτη διανομέα διότι παρέδωσε μόνο τα 70 από τα 160 δέματα που του είχαν ανατεθεί μέσα σε μία μέρα.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes.gr, όταν ο υπάλληλος, με 20ετή υπηρεσία στη συγκεκριμένη εταιρεία κούριερ, ανακοίνωσε πως δεν μπόρεσε -λόγω των ιδιαιτέρως δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν- να ανταπεξέλθει στον αυξημένο φόρτο εργασίας, δεδομένης και της πίεσης που υφίστανται τον τελευταίο καιρό οι ταχυμεταφορικές εταιρείες.

Ο εργαζόμενος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον ημερήσιο στόχο, παραδίδοντας τελικά μόλις τα 70 από τα 160 δέματα που ήταν προγραμματισμένα για χθες.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Ο προϊστάμενος του, οργισμένος από αυτή την έκβαση, απαίτησε να παραδοθούν όλα τα δέματα άμεσα, αδιαφορώντας για τα εμπόδια που προέκυψαν λόγω κακοκαιρίας.

Τότε ο εργαζόμενος, φανερά εκνευρισμένος λόγω της έλλειψης κατανόησης, απάντησε στον προϊστάμενό του «να τα παραδόσεις εσύ!». Και εκείνος του απάντησε με μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο, σπάζοντάς του τη μύτη.

Ο διανομέας, σοκαρισμένος από τη χειροδικία, επικοινώνησε με την Αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Αστυνομία συμβούλεψε το θύμα να παραστεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός και να εξεταστεί από ιατροδικαστή προτού μεταβεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο εργαζόμενος κατέθεσε μήνυση εναντίον του προϊσταμένου του και ακολούθησαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Ο ίδιος εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η επίθεση σε βάρος του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου δέχτηκε την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.