70.000 μάσκες έχει προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής

Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 20:57
Κατηγορία Ελλάδα
70.000 μάσκες έχει προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής
|| || ||

Η Περιφέρεια Αττικής προσέφερε περίπου 70.000 μάσκες, για την καλύτερη προστασία από τον κορωνοϊό, στην αστυνομία, σε δήμους, αλλά και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. 

Πιο συγκεκριμένα, από την Περιφέρεια Αττικής διατέθηκαν: 50.000 μάσκες και 50.000 γάντια στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, 4.000 στην Άμεση Δράση, 3.500 στην Τροχαία Αττικής, 4.000 στην ομάδα ΔΙΑΣ και τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., 400 στο δήμο Ιθάκης και 500 στο δήμο Ηλιούπολης.  

«Προτεραιότητα και καθήκον μας είναι να συνδράμουμε στην καλύτερη προάσπιση της υγείας των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σε αυτό πλαίσιο ανταποκριθήκαμε άμεσα στα αιτήματα των Σωμάτων Ασφαλείας μας που καθημερινά είναι εκτεθειμένοι και επιτελούν τα καθήκοντα τους με υψηλό αίσθημα ευθύνης και παράλληλα συνδράμουμε έμπρακτα στην καλύτερη προστασία του ιατρικού προσωπικού της πρωτοβάθμιας περίθαλψης που υπερβάλλουν εαυτόν για την φροντίδα των συμπολιτών μας», δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.  

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί ανέφερε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 1,2 εκατομμύρια καταγεγραμμένες μάσκες. Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι υπάρχει επάρκεια, συστήνοντας στους καταναλωτές να μην ανησυχούν. 

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.