Φαίη Κοκκινοπούλου για Κιμούλη: «Με τη Ζέτα» ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 15:41
Κατηγορία Ελλάδα
Φαίη Κοκκινοπούλου για Κιμούλη: «Με τη Ζέτα» ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους
|| || ||

Θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα πήρε η Φαίη Κοκκινοπούλου. Η ηθοποιός αν και τα τελευταία χρόνια απέχει από τα θεατρικά δρώμενα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τοποθετήθηκε αρχικά και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Με μήνυση στη Ζέτα Δούκα απάντησε ο θιγόμενος Κιμούλης. Ο θιγόμενος Γιώργος Κιμούλης. Αυτό θα πει θράσος. Γελάνε τα καμαρίνια, οι κουίντες και τα θεατρικά σανίδια».

Σε άλλη ανάρτησή της μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί παρασκηνιακά τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο κόσμος του θεάτρου δεν είναι βρόμικος.

«Λίγα τελευταία και δεν θα επανέλθω. Είναι η φύση της δουλειάς τέτοια. 
Είσαι τρομερά εκτεθειμένος και ευάλωτος. Η εμπιστοσύνη στον συνάδερφο-συμπαίκτη πάνω στη σκηνή είναι απολύτως αναγκαία.
Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες τέχνες. Πχ σε μια ορχήστρα, ο ένας ακουμπά πάνω στον άλλο. Δεν γίνεται αλλιώς. Έχω συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και έχω συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, παραγωγούς κλπ. Σε μια δουλειά είναι αναμενόμενο να υπάρχουν μικροεντάσεις, παρεξηγήσεις, έρωτες, πάθη, κακές αλλά και ανεπανάληπτα όμορφες στιγμές. Εξάλλου η τέχνη δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από την αποστείρωση. Όλες μου τις δουλειές τις θυμάμαι με αγάπη. Ακόμα και με κάποιους, λίγους ανθρώπους, που ανταλλάξαμε δυσάρεστα λόγια, τώρα που πέρασε ο καιρός, καταλαβαίνω πόσο χαζά και ανόητα ήταν. Ο κόσμος του θεάτρου δεν είναι βρώμικος και δεν μου αρέσει να περνά αυτή η εικόνα προς τα έξω. Γιατί δεν είναι αληθής. Θα έλεγα μάλιστα, οτι στο σύνολό του, είναι πολύ καλύτερος από οτι ο μέσος όρος της κοινωνίας. Εκτός από ΜΙΑ περίπτωση.Έχουν περάσει 30 χρόνια και ακόμα ανατριχιάζω και θυμώνω όταν τη σκέφτομαι. «Με τη Ζέτα» ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους», έγραψε στην ανάρτησή της.

protothema.gr

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.