Αλλαγή των έκτακτων μέτρων ζητά η Ένωση Εστιατορίων

Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 13:45
Κατηγορία Ελλάδα
Αλλαγή των έκτακτων μέτρων ζητά η Ένωση Εστιατορίων
|| || ||

Η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α.) με επιστολή προς το Υπουργείο Οικονομικών προτείνει να δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ σε όλα τα μέλη του.

Αναλυτικά:

Αξιότιμε Υπουργέ, κύριε Χρήστο Σταϊκούρα,

Με αφορμή την ανακοίνωση των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για τον COVID-19, η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α.) θα θέλαμε να Σας συγχαρούμε και να Σας γνωστοποιήσουμε ότι υποστηρίζουμε πλήρως τον δύσκολο αγώνα υμών και της Κυβερνήσεως. Ο κλάδος μας συνεπεία αυτών των μέτρων προέβη καθ΄ ολοκληρίαν σε κλείσιμο των απανταχού επιχειρήσεων από το Σάββατο 14.03.2020, γεγονός που καταδεικνύει πως η μαζική εστίαση για άλλη μια φορά, πλήττεται σοβαρά.

Η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α.) Σας καλεί όσον αφορά το έκτακτο βοήθημα των 800 Ευρώ, να δοθεί σε ΟΛΟΥΣ χωρίς συγκεκριμένες προϋποθέσεις, καθώς ουδέν ΕΣΟΔΟ εισέρχεται πλέον στα καταστήματά μας, ανεξαρτήτως αριθμού προσωπικού.

Καλό θα ήταν να μη ξεχνάμε ότι ο κλάδος της μαζικής εστίασης, είναι ένα βασικό γρανάζι της ελληνικής οικονομίας, τόσο ως προς τη συμμετοχή στο ΑΕΠ της χώρας όσο και ως προς τη συμμετοχή στη μείωση της ανεργίας.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Δαβερώνης

Ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Γκόνος

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.