Αυστηροί έλεγχοι στα παράλια της Αττικής - απροσπέλαστη και η Λ. Μαραθώνος

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 12:46
Κατηγορία Ελλάδα
Αυστηροί έλεγχοι στα παράλια της Αττικής - απροσπέλαστη και η Λ. Μαραθώνος
|| || ||

Να υπακούσουν στις συστάσεις και να αποφύγουν τους περιπάτους σε παραλίες καλούν τους πολίτες δήμαρχοι των νοτίων προαστίων της Αττικής, θεωρώντας ότι αν δεν εισακουστούν ο συνωστισμός θα είναι μεγάλος.

Οι αστυνομικές αρχές, πάντως, προγραμματίζουν να πολλαπλασιάσουν τους ελέγχους στο παραλιακό μέτωπο

H βόλτα δίπλα στη θάλασσα την Κυριακή του Πάσχα πιθανότατα θα πρέπει να μετατεθεί μετά τις ημέρες των γιορτών.

Δήμαρχοι των νοτίων Προαστίων απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση τις άγιες αυτές ημέρες ωστε να μη χρειαστεί να παρθούν αυστηρότερα μέτρα - όπως για παράδειγμα ο καθολικός αποκλεισμός του παραλιακού μετώπου.

Ισχυρή αστυνομική παρουσία, μπλόκα και συνεχείς περιπολίες και προς παραθαλλάσιους προορισμούς της Αττικής - μέρη που παραδοσιακά φιλοξενούν μεγάλο αριθμό εξοχικών και συγκεντρώνουν πολλούς εκδρομείς τις ημέρες των διακοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής - όπως είναι η λεωφόρος Μαραθώνος αλλά και η Παραλιακή Λεωφόρος μέχρι το Σούνιο - θα είναι σχεδόν απροσπέλαστες για όσους μετακινούνται άσκοπα.

Σε όλη τη χώρα σήμερα Τρίτη - μέχρι το μεσημέρι - βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις σε πολίτες που κινήθηκαν εκτός του νομού τους χωρίς να μπορούν να το δικαιολογήσουν.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.