Ζώδια: Τσακώθηκες με το άλλο μισό; Να πως θα τα ξαναβρείτε

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 22:57
Κατηγορία Ελλάδα
Ζώδια: Τσακώθηκες με το άλλο μισό; Να πως θα τα ξαναβρείτε
|| || ||

Όλα τα ζευγάρια έχουν τις καλές και τις κακές στιγμές τους. Τις ημέρες που όλα είναι τέλεια αλλά και αυτές που διαφωνούν. Τι συμβαίνει όμως στην τελευταία περίπτωση; Όταν δύο σύντροφοι οδηγηθούν σε τσακωμό, πώς θα ηρεμήσουν τα πνεύματα; Ο κάθε ένας άντρας του ζωδιακού κύκλου έχει τα κουμπιά του, οπότε θέλει απλά τρόπο.

Κριός:

Η έννοια της ανεξαρτησίας είναι για αυτόν ιερή και δεν πρέπει με τίποτα να παραβιαστεί. Δεν θέλει με τίποτα να του λένε τι να κάνει.

Tip: «Ξέρω ότι θέλεις να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο και το εκτιμώ. Θέλω να μου δείξεις και μένα αυτόν τον τρόπο για να δούμε αν θα λειτουργήσει.»

Ταύρος:

Φοβάται να κάνει αλλαγές και είναι ξεροκέφαλος.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και ότι οι αλλαγές δεν είναι το καλύτερό σου. Θα πάμε με το δικό σου ρυθμό, μέχρι να νιώσεις σίγουρος και ασφαλής».

Δίδυμοι:

Πίσω από τη συνεχόμενη φλυαρία τους κρύβεται η ανάγκη να τους ακούνε.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι χρειάζεσαι από εμένα να σε ακούσω και ίσως νιώθεις ότι αυτή τη στιγμή δεν το κάνω. Όμως είμαι όλο αυτιά για να ακούσω προσεκτικά ό,τι κι αν έχεις να μου πεις».

Καρκίνος:

Ο Καρκίνος χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα. Αν αισθάνεται ότι δεν τα λαμβάνει, τότε θα εκφράσει την δυσφορία του με γκρίνια και παράπονα.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι θες να σου δείξω ότι σ’ αγαπώ. Έλα να σε πάρω μια αγκαλιά και πες μου πως γιατί είσαι έτσι κατσούφης;»

Λέων:

Ο Λέων αισθάνεται όμορφα, όταν λαμβάνει την προσοχή, συνήθως μεγαλύτερη απ’ ότι χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι σημαντικό για σένα και είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Λοιπόν, έχεις την προσοχή μου και, κατ’αρχήν, πες μου τι μπορώ να κάνω εγώ για σένα!»

Παρθένος:

Επιθυμούν να εκτιμηθούν για πράγματα που κάνουν, ακόμα κι αν δεν τους έχει ζητηθεί να τα κάνουν.

Tip: «Καταλαβαίνω πως νιώθεις ότι δεν σου δίνω την εκτίμηση που θα ‘θελες. Νομίζες ότι δεν είδα τα καινούρια ράφια και ότι έβαψες την αποθήκη; Φυσικά, τα είδα. Πες μου, όμως, τί μπορώ να κάνω για να δεις ότι σε καταλαβαίνω;»

Ζυγός:

Ο Ζυγός ζει και αναπνέει για τις αρμονικές σχέσεις, όπου κυριαρχεί η συνεργασία.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό για σένα να το κάνουμε μαζί. Θέλω πάρα πολύ. Ας συνεργαστούμε, και θα δεις ότι θα επιλύσουμε αυτό το ζήτημα».

Σκορπιός:

Συχνά αισθάνονται παρεξηγημένοι, ενώ έχουν μια σχεδόν διαισθητική, βαθιά αντίληψη για τα γεγονότα.

Tip: «Πιστεύω ότι μπορείς να δεις την ουσία των πραγμάτων και να πετύχεις δυνατά αποτελέσματα. Σου αφήνω τον έλεγχο για να με οδηγήσεις σε αυτό που εσύ διαισθάνεσαι ως το πιο σωστό».

Τοξότης:

Η προσπάθεια να περιοριστεί η ελευθερία του έχει συχνά ανεπιθύμητες συνέπειες.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι η ελευθερία σου είναι σημαντική και εγώ δεν θα προσπαθήσω να σε απομακρύνω από ό, τι πραγματικά θέλεις να κάνεις. Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις».

Αιγόκερως:

Δεν θα είναι ευτυχείς έως ότου κερδίσουν αυτό που επιθυμούν. Μέχρι να το κάνουν, αισθάνονται συχνά ανάξιοι.

Tip: «Ξέρω ότι είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθούμε με το θέμα που προέκυψε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Να είσαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουμε σκληρά και στο τέλος θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Υδροχόος:

Ζει σε έναν κόσμο ιδεών, που μερικές φορές μπορεί να φαίνονται απίθανες για εμάς.

Tip: «Οι ιδέες σου είναι θαυμάσιες και πάνω απ’ όλα πρωτότυπες. Πολύ θα ήθελα να με βοηθήσεις να τις καταλάβω, για να συμπορευτούμε.»

Ιχθύες:

Πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης στις σχέσεις.

Tip: «Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα έπρεπε. Η αγάπη μας όμως μπορεί να τα ξεπεράσει όλα».

in.gr

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.