Στα εγκαίνια της αναβαθμισμένης Χειρουργικής πτέρυγας του Θριάσιου Νοσοκομείου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Στην τελετή των εγκαινίων της αναβαθμισμένης πτέρυγας των κεντρικών χειρουργείων του Θριάσιου Νοσοκομείου, που τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Μεγαρίδος παρουσία του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, έδωσε το παρών το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022 ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Τον Δήμαρχο Φυλής και τους άλλους επίσημους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και Διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου Δημήτρης Αντωνίου. Η ριζική αναβάθμιση της πτέρυγας αποτέλεσε ευγενική δωρεά της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας “Αιγέας”, με τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης τους νόμιμους εκπροσώπους της Αθανάσιο και Μαρίνα Μαρτίνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην λαμπρή τελετή εγκαινίων παρευρέθηκαν, επίσης, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο επιλαχών Βουλευτής Σταμάτης Πουλής, Δήμαρχοι του Θριασίου και λοιποί εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Συμβολικά δώρα πρόσφεραν στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και ο, οικοδεσπότης, Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε και συνεχάρη με θερμά λόγια τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Αντωνίου, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και συναδέλφους του Δημάρχους. Ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναβάθμιση της χειρουργικής πτέρυγας του Θριασίου Νοσοκομείου επισημαίνοντας πως είναι το πλησιέστερο προς τον Δήμο Φυλής και κάθε πρωτοβουλία βελτίωσης των υποδομών του αποτελεί ένα βήμα προόδου για την υγεία των συνδημοτών μας. Πρόσθεσε ακόμα ότι το έργο δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στο Δήμο Φυλής για τη βελτίωση των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.

“Αποτελεί πάγιο αίτημα του Δήμου μας, η αξιοποίηση του κτιρίου του ΙΚΑ με τη λειτουργία σε αυτό Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου. Τις επόμενες μέρες θα επαναλάβουμε το αίτημά μας, καταθέτοντας και πάλι, εμπεριστατωμένη πρόταση στο Υπουργείο Υγείας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε στο πλευρό μας την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αλλά και τους βουλευτές της εκλογικής μας περιφέρειας, ώστε να πετύχουμε το σημαντικό αυτό στόχο”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Φυλής.