Ενισχύονται οι δημοτικές δομές Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης

||

Ο Δήμος Μαραθώνος ενισχύει τις δημοτικές δομές Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης με τη δημιουργία και λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου με αριθμό 2294092244.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η ταχύτατη εξάπλωση της πανδημίας του Κορωνοϊού COVID-19, φέρνει αρκετούς συμπολίτες μας σε αδυναμία μετακίνησης, ακόμη και για τις ζωτικές τους ανάγκες, όπως είναι η διατροφή τους και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους.

Τα άτομα αυτά υπερβαίνουν πια τις ευάλωτες κοινωνικά και οικονομικά ομάδες που είναι καταγεγραμμένες από τον Δήμο μας και πλέον αφορούν ευρύτερες ομάδες του πληθυσμού μας. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη, βάσει των διαμορφωμένων συνθηκών, οι δημοτικές δομές Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου μας να συνδράμουν τον κρατικό μηχανισμό υποστηρικτικά στο κοινωνικό σύνολο.

Έτσι λοιπόν ο Δήμος Μαραθώνος με απόφαση του Δημάρχου κ. Στέργιου Τσίρκα προβαίνει στην ενίσχυση των δημοτικών δομών Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης στο πλαίσιο της λήψης μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοιού COVID-19 με τη δημιουργία και λειτουργία Τηλεφωνικού Κέντρου με αριθμό 2294092244 με σκοπό:

α) την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας,

β) την καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών των κατοίκων του Δήμου μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν,

γ) των άπορων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του Δήμου μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους κι αδυνατούν να εξυπηρετηθούν κατά δήλωση τους.

Οι ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού αριθμού 2294092244 θα είναι 08.00-13.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Μπορείτε ακόμα να επικοινωνείτε και με το τηλέφωνο 2294067630, 13.00-20.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 08.00-20.00 κάθε Σάββατο και Κυριακή.

«Οι στιγμές που βιώνουμε πέρα από πρωτόγνωρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και όλοι μας, Δημοτική Αρχή και πολίτες, οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό με αλληλεγγύη και αποτελεσματικότητα» δηλώνει ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

#Μείνε σπίτι. Είμαστε εδώ για σένα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.