Αυτοψία του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Κοινότητας Μαραθώνα

Οι εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης των αθλητικών χώρων του Δήμου Μαραθώνος συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Από την αρχή της θητείας μας, δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα και στον τομέα του αθλητισμού, τομέας για τον οποίο όλοι οι φορείς του Δήμου μας εργάζονται με συνέπεια και βάσει προγράμματος, υπό την συνεχή καθοδήγηση του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα. Απώτερος σκοπός μας είναι να διατεθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας στους δημότες μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και εξασφαλίζοντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.
Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, επισκέφθηκε το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» αλλά και το «Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα» στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου, προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης που έχουν ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.

Πιστοί στις αρχικές μας δεσμεύσεις και σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς εργαζόμαστε αδιάκοπα για να ικανοποιήσουμε άλλο ένα αίτημα των δημοτών μας: Παροχή ολοκληρωμένων αθλητικών χώρων προκειμένου ενήλικες και παιδιά να μπορέσουν να αθληθούν ξανά, σωστά και με ασφάλεια.

Το προηγούμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ο κ. Στέργιος Τσίρκας είχε επίσης επισκεφθεί το Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης, όπου αυτήν την περίοδο πραγματοποιείται η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου, αλλά και πολλές άλλες βελτιωτικές εργασίες, με σκοπό την ολοκληρωμένη επαναλειτουργία του.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας δήλωσε: «Προχωράμε με αποφασιστικότητα τις εργασίες σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, ώστε σύντομα να βρίσκονται στην κατάσταση που πρέπει.  Ελπίζω σύντομα και με την αντιμετώπιση της πανδημίας,  μικροί και μεγάλοι να μπορούν  να απολαύσουν ξανά τα οφέλη του αθλητισμού σε όλους τους δημοτικούς αθλητικούς χώρους. Πρόκειται για άλλο ένα στόχο που θέλουμε να πετύχουμε σε επίπεδο εγκαταστάσεων και υποδομών προς όφελος όλων».

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *