Συνάντηση Δημάρχου Ωρωπού με την αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Β.Α Αττικής

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Δήμα υποδέχτηκαν στο δημαρχείο αντιπροσωπεία της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής (Π.Ο.Α.ΣΥ.).
Συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης του Δήμου Ωρωπού και έγινε ανταλλαγή προτάσεων και απόψεων σχετικά με τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης που υπάρχουν στη μεγάλη έκταση του Δήμου μας.
Ο δήμαρχος Ωρωπού δέχτηκε με χαρά πρόταση υποστήριξης εκ μέρους της Π.Ο.Α.ΣΥ. την οποία κατέθεσε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσουμάνης σχετικά με χορηγία στην πυρόπληκτη περιοχή των Αφιδνών αλλά και κοινωνικών – φιλανθρωπικών δράσεων που θα ενισχύσουν τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.
“Συγχαίρω την Π.Ο.Α.ΣΥ. για το δυναμισμό και την πρωτοβουλία της. Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε μεγάλες μάχες στις πυρκαγιές και ήταν πάντα κοντά στους πολίτες και στο Δήμο μας. Η Π.Ο.Α.ΣΥ. αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στο Δήμο μας”, δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου.