Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της ΑΗΕΡΑ πραγματοποιήθηκε την Μ. Πέμπτη στο Δήμο Παιανίας.

 
Ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης υποδέχθηκε τον Κυβερνήτη της ΑΗΕΡΑ Hellas κ. Κωνσταντίνο Βαρσάμη, συνοδευόμενο από τους κ.κ. Ανάργυρο Τσουνάκη, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Φιλανθρωπίας, Χρήστο Κατηφόρη, μέλος της Επιτροπής Φιλανθρωπίας και Ιωάννη Βλαχοδιαμάντη, μέλος του τμήματος ΑΗΕΡΑ Hellas Παλαιού Φαλήρου.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξεύρεση τρόπων συνεργασίας σε θέματα κοινωνικής πολιτικής.

 

***Η ΑΧΕΠΑ είναι μία από τις παλαιότερες, μεγαλύτερες, και ανεξέρτητες (μη πολιτικοποιημένες – ακομμάτιστες) οργανώσεις, αφοσιωμένη στο να προάγει Ελληνικά θέματα (ζητήματα) σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με περισσότερες από 40000 μέλη στην οικογένεια της, η Αχέπα έχει συνεισφέρει με πολυάριθμες δωρεές που αφορούν ιατρικές έρευνες, αρωγή – βοήθεια εύρεση εργασίας στις Η.Π.Α. και στο εξωτερικό καθώς και σε προγράμματα μαθητικών υποτροφιών.

Μέσω των Ελληνικών γλωσσικών προγραμμάτων και των πολιτιστικών εκδηλώσεων η ΑΧΕΠΑ συνεχίζει να συγκεντρώνει τις Ελληνικές κοινότητες παγκόσμια.

Η Ελλάδα ανήκει στην διοικητική περιφέρεια 25, στη ζώνη 10 της Ευρώπης. Υπάρχουν 40 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα με περισσότερα από 1100 μέλη.