Παγκόσμιο διαδικτυακό πρωτάθλημα tae kwon do: Χρυσό και Χάλκινο Μετάλλιο για δυο κορίτσια από τον Γέρακα

||||

Δυο μικρές αθλήτριες από τον Γέρακα, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου και να σηκώσουν την ελληνική σημαία, ψηλά.

Ο δήμαρχος Παλλήνης κ. Θανάσης Ζούτσος  γνωστοποίησε το γεγονός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης . Η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση έγινε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο δήμαρχος έγραψε:

”Η Μελίνα-Γλυκερία Καζανά και η Κατερίνα Καζανά, αθλήτριες του γνωστού για την καλή δουλειά του και τις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, Αθλητικού Ομίλου Taekwondo Γέρακα, έδωσαν στην Ελλάδα, δυο μετάλλια, στους τελικούς του 1ου Παγκοσμίου Διαδικτυακού Τεχνικού Πρωταθλήματος Taekwondo , που έγινε στις 10 Μαΐου και στο οποίο συμμετείχαν 1254 αθλήτριες από 75 χώρες.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις δυο αθλήτριες. Συγχαρητήρια και στους προπονητές, τον Σύλλογο και στους γονείς των κοριτσιών.

Η Μελίνα – Γλυκερία και η Κατερίνα, μας έκαναν πολύ υπερήφανους. Ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα και κίνητρο να διεκδικούν τα όνειρα τους και να μας εμπνέουν. Κι εμείς, ως Δήμος και κοινωνία του τόπου που μεγαλώνουν, τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους για να τους στηρίζουμε.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.