Eυάγγελος Μπουρνούς: Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου του 2018

Eυάγγελος Μπουρνούς: Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου του 2018

Eυάγγελος Μπουρνούς: Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου του 2018

«Θυμόμαστε με δέος τις ημέρες εκείνες, τις ανθρώπινες απώλειες, τις καταστροφές.

Με απόλυτη ενσυναισθηση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποδείξαμε όλο αυτό το διάστημα ότι σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση, γινόμαστε κάθε μέρα και πιο δυνατοί στα θέματα προστασίας των πολιτών και της άμεσης αντιμετώπισης προβλημάτων που προκύπτουν.

Πρόσφατα αντιμετωπίσαμε ένα δυνατό περιστατικό πυρκαγιάς από την Πεντέλη με ένα πιο αποτελεσματικό τρόπο, διασφαλίζοντας τις ανθρώπινες ζωές και ελαχιστοποιώντας τις υλικές απώλειες.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό…

Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι τηρούμε τις υποσχέσεις μας προς τους πολίτες.

Ήδη το ΚΕΣΥΠΟΘΑ εξέτασε προκαταρκτικά στις 21 Ιουλίου 2022 την ένταξη 5 περιοχών, Πευκώνα-Σκουφέικα-Κόκκινο Λιμανάκι-Ματι -Αγια Μαρίνα, στο σχέδιο πόλης ώστε άμεσα να γίνει ανάρτηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου αυτών των περιοχών.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου για κατασκευή κατοικιών για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους γιατί αυτό απαγορεύεται από την κείμενη νομοθεσία.

Και συνεχίζουμε με παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της περιοχής μας με πολεοδομικούς και περιβαλλοντικούς κανόνες που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.

Προχωράμε μπροστά, βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας προς όφελος όλων των πολιτών.

Και κυρίως δεν ξεχνάμε ..»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…

https://youtu.be/P6s4O2iV4lw Τις… καυτές πατάτες της επικαιρότητας σχολιάζει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Πέτσας, καλεσμένος του OnCamera.gr στην εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος» με την Βιργινία Μάρκου. Ο κ.…

https://youtu.be/_BH5ErZT2XQ Την πρώτη του συνέντευξη στο OnCamera.gr μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, παραχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κ. Βασίλης Αχλάδης, στην εκπομπή της…