Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Τι απάντησε σε δημοσίευμα ο Ανδρέας Βασιλόπουλος περί …δελφίνων

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Τι απάντησε σε δημοσίευμα ο Ανδρέας Βασιλόπουλος περί …δελφίνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα για τα αυτοδιοικητικά του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, η τράπουλα στον Δήμο φαίνεται να έχει αρχίσει ν’ ανακατεύεται για τα καλά, παρότι ο Δήμαρχος βγάζει προς τα έξω μία ιδανική εικόνα, τόσο ως προς τον «ευρωπαϊκό σύγχρονο δήμο» που δηλώνει ότι ετοιμάζει όσο και ως προς τη «συνοχή» του Συνδυασμού του.

Από τη μία ο κ. Γεράσιμος Βουδούρης που φαίνεται να διεκδικεί τον θώκο της δημαρχίας με διάφορες κινήσεις που κάνει και, από την άλλη ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος ο οποίος φαντάζει ( σύμφωνα με πληροφορίες του site) σαν «ξένο σώμα που ουδέποτε ενσωματώθηκε στην ομάδα»…

Ζητήσαμε να σχολιάσει το δημοσίευμα ο κ. Βασιλόπουλος.

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πολιτισμού, Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής σε συνέχεια δημοσιεύματος του dimotisnews.gr που τον αναφέρει ως δελφίνο για τη δημαρχία της Ραφήνας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου είχε και πάντοτε θα έχει ως γνώμονα την προσπάθεια που ξεκίνησε η παράταξη μας από το 2014 για έναν πιο σύγχρονο, πιο αποτελεσματικό και οικονομικά βιώσιμο Δήμο.
Η ποιότητα της συνεργασίας και το κατά πόσο η ομάδα του θα του επιτρέψει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της ομάδας μας, είναι αυτό που θα συνυπολογίσει η παράταξη της «Δύναμης Ανάπτυξης»’ για τις μελλοντικές της αποφάσεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *