Ο Σταύρος Τζιβιτζής εκφράζει τις ευχαριστίες του (Πολιτική Προστασία Ραφήνας – Πικερμίου)

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα έγραψε ο Σταύρος Τζιβιτζής ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους που συνέδραμαν στην ομαλή αποκατάσταση όσων προκάλεσε η «Μήδεια»
«Και τώρα που πέρασε ο “χιονοχαμός”, ας μου επιτραπεί και εμένα να εκφράσω τα ευχαριστήρια και τα συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, που όλες αυτές τις μέρες , σε αντίξοες συνθήκες δώσανε τα πάντα!
Για ποιους να πρωτοπώ;
Είναι τόσοι πολλοί που άμα ξεκινήσω να γράφω ονόματα, εκτός του χώρου που θα πιάσει αυτό το ποστ, όλο και κάποιον θα ξεχάσω και δεν θέλω..
Γι΄αυτό λοιπόν θα πω ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ, αυτό είναι το ελάχιστο που τους πρέπει, στους οδηγούς, τους εργάτες καθαριότητας, ύδρευσης και πρασίνου, στους χειριστές, στους ηλεκτρολόγους, στους κηπουρούς και τους υδραυλικούς, τους εργαζομένους στον ΣΜΑ και το γραφείο κίνησης και στην αποθήκη, που απ’ την πρώτη στιγμή εκτός των καθημερινών καθηκόντων και εργασιών τους, που εκτέλεσαν κανονικά, βοήθησαν και στήριξαν το έργο αποχιονισμού και αντιμετώπισης των προβλημάτων του χιονιά στο σύνολο τους.
Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους από τις Διοικητικές και Οικονομικές υπηρεσίες και κυρίως από τα δυο ΝΠΔΔ του Δήμου μας, που στήριξαν τις βάρδιες στο Κέντρο Επιχειρήσεων και στο τηλεφωνικό κέντρο, που έτρεξαν διαδικασίες σε χρόνο μηδέν και που εξυπηρέτησαν αρκετούς συμπολίτες μας που είχαν κάποια ανάγκη μέσω του Βοήθεια στο Σπίτι.
Και τέλος να ευχαριστήσω τον συνάδελφο και φίλο που συνεργαζόμαστε στο γραφείο Πολιτικής Προστασίας Manos Tsaliagos που για μια ακόμα φορά έδωσε το είναι του, όλες αυτές τις μέρες.
Όσα λόγια και να πω θα είναι λίγα για τους συναδέλφους.
Το προσωπικό των Δήμων και αυτή την φορά ήταν στην πρώτη γραμμή, όπως ήταν και θα είναι πάντα, ασχέτως συνθηκών»!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.