Συνέντευξη Ανδρέα Βασιλόπουλου στα Παραπολιτικά 90.1 FM!

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος Αντιδήμαρχος Παιδείας Ραφήνας – Πικερμίου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM και αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στη παρούσα φάση οι πυρόπληκτες περιοχές. Ενδεικτικά παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε κάποιες από τις δηλώσεις του αλλά και να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Αναφερόμενος στην ολοκλήρωση του κύκλου αποζημιώσεων σε όσους έχασαν ανθρώπους και περιουσίες στη φονική πυρκαγιά του 2018, στην αρχή της συνέντευξης δήλωσε:

«Έγινε μία σημαντική προσπάθεια από το 2018 μέχρι και σήμερα από πολλούς φορείς και από το Δήμο φυσικά. Υπάρχουν όμως πάρα πολλά θέματα και εκκρεμότητες που έμειναν ανοιχτά και αυτό θα ήταν ένα αντικείμενο ευρύτερης συζήτησης».

Επίσης, επισήμανε: «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω την εκπομπή γιατί επαναφέρει ένα τόσο σημαντικό θέμα στο προσκήνιο – γιατί είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να ξεχνιέται. Όχι μόνο όταν κλείσουν οι πληγές από τη πυρκαγιά – που θα αργήσουν πάρα πολύ – αλλά και αφότου»,

καταλήγοντας πως, «θα πρέπει να είναι στο προσκήνιο να μας θυμίζει τα προβλήματα, τα λάθη που έγιναν και να αποτρέψει κάτι τέτοιο ξανά»

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.oncamera.gr/webtv/?catid=15&id=8790

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *