Αποστολή βοήθειας από το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου στους πληγέντες του σεισμού στη Θεσσαλία

ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου στο πλαίσιο αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τους πληγέντες του πρόσφατου σεισμού στη Θεσσαλία, ενισχύει και δίνει το παράδειγμα, στέλνοντας απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης 
Πιο συγκεκριμένα:
Ολοκληρώθηκε σήμερα από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου η συγκέντρωση υλικού βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας του Τυρνάβου. Η αποστολή του Δήμου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Δήμητρα Τσεβά, θα αναχωρήσει το πρωί της 9ης Μαρτίου για τον Τύρναβο για την παράδοση του υλικού.
 
Για τα απαραίτητα και τις άμεσες προς κάλυψη ανάγκες των σεισμοπαθών πολιτών, υπήρξε αναλυτική επικοινωνία του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου με τον ομόλογό του του Τυρνάβου Γ. Κόκουρα. Ο κ. Μπουρνούς εξέφρασε την αλληλεγγύη όλων των πολιτών της Ραφήνας και του Πικερμίου στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες τους και υπογράμμισε ότι ως Διοίκηση θα κάνει κάθε ανθρωπίνως δυνατή ενέργεια για την στήριξη των πληγέντων.
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου χαιρετίζει την άμεση κινητοποίηση των ΝΠΔΔ «ΔΟΠΑΠ» ΚΑΙ «Φ. ΚΑΒΟΥΝΊΔΗΣ» και του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τη συγκέντρωση του απαραίτητου υλικού βοήθειας (Τρόφιμα μακράς διάρκειας, Εμφιαλωμένα νερά, Λάδι, Ρουχισμό , Φαρμακευτικό υλικό και 110 εμβόλια Η1Ν1) ενώ εκφράζει και τη δημόσια ευχαριστία του στην «ΑΒ Βασιλόπουλος» που για ακόμη μια φορά στήριξε απόλυτα την ανθρωπιστική πρωτοβουλία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.