Παρακολουθήστε σήμερα στις 18.00 την Ημερίδα για τους Δασικούς Χάρτες 2021 με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, τον Μιχάλη Καρτέρη & τον Δημήτρη Μάρκου στο διαδικτυακό κανάλι On Camera! – www.oncamera.gr

Διαδικτυακή live ημερίδα για την ανάρτηση των δασικών χαρτών, από τον Ανδρέα Βασιλόπουλο «Δασικοί Χάρτες 2021 – Η επόμενη ημέρα»
Μην ξεχάσετε σήμερα στις 18:00 να συντονιστείτε στην livestreaming ημερίδα για τους Δασικούς Χάρτες 2021, στο κανάλι On Camera!
 
 
Επίκαιρη διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνεται με θέμα ”Δασικοί Χάρτες 2021 – η επόμενη ημέρα”, μέσω του www.oncamera.gr με κεντρικό διοργανωτή και συντονιστή τον καθηγητή γεωπληροφορικής, αντιδήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου και επικεφαλής της ”Δύναμης Ανάπτυξης” κ. Ανδρέα Βασιλόπουλο.
 
Συμμετέχουν ο δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου και ο Μιχάλης Καρτέρης, ομότιμος καθηγητής δασικών χαρτών και φωτοερμηνείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Στην ημερίδα θα συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν χιλιάδες πολίτες όπως, ο έλεγχος της ιδιοκτησίας, η χρήση της πλατφόρμας του κτηματολογίου, η διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων, το κόστος και τα απαραίτητα έγγραφα.
Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρξει χρόνος ερωτήσεων – απαντήσεων.
 

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ:

https://facebook.com/oncameragr

https://youtube.com/oncameragr

https://www.oncamera.gr/