Ραφήνα: Εγκρίθηκε το «Master Plan» από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας – ‘Ερχονται μεγάλες αλλαγές και στο παραλιακό μέτωπο

Με απόλυτη πλειοψηφία ψηφίστηκαν σήμερα από το διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας οι παρατηρήσεις και οι διορθώσεις σχετικά που αφορούν το master plan του λιμανιού της Ραφήνας.

Η επεξεργασία των διορθώσεων της αρχικής πρότασης, ολοκληρώθηκε μέσω του Δημάρχου Ραφήνας  – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς ο οποίος φαίνεται να επιθυμεί να προσθέσει πολύτιμα έργα συγκοινωνίας με σκοπό την αποσυμφόρηση της πόλης, καθώς κάθε χρόνο και κυρίως τους θερινούς μήνες παρατηρείται έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, λόγω του λιμανιού.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η κα. Δέσποινα Γκικάκη Διεθύνουσα Σύμβουλος του Ο.Λ.Ρ, θα παίξει καθοριστικό σε αυτή τη συνεργασία ώστε να αλλάξει ολοκληρωτικά η χρήση του πάρκινγκ, στη κεντρική παραλία της Ραφήνας.

Σκοπός των αρμόδιων είναι να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις, οι οποίες θα διευκολύνουν τους κατοίκους και θα αναδείξουν μία περισσότερο «λειτουργική» πόλη.