Εξόρμηση στα εμπορικά καταστήματα στο Εκπτωτικό Χωριό από τις Ομάδες Γυναικών Μεσογείων

|||

Εξόρμηση στα εμπορικά καταστήματα στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα πραγματοποίησαν οι Ομάδες Γυναικών Μεσογείων (μέλη της ΟΓΕ) σε συνέχεια της δράση τους για τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις και τις συνέπειες που έχουν στη ζωή και στα δικαιώματα των γυναικών που πραγματοποιούν στο πλαίσιο της καμπάνιας «Λάστιχο Ωράριο – Λάστιχο Ζωή».

Κάλεσαν τις εργαζόμενες να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της 18ης Φλεβάρη ενάντια στο νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει πάλι στο στόχαστρο και τις γυναίκες εργαζόμενες.

Επίσης, κάλεσαν συνολικά τους εργαζόμενους να οργανώσουν την συμμετοχή τους στα σωματεία τους και στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, να δυναμώσουν την αγωνιστική απάντηση σε παλιά και νέα μέτρα για την διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Να απαιτήσουν δημόσια κοινωνική ασφάλιση για όλες και όλους, δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας – Πρόνοιας με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης. Να μην δώσουν σε κανέναν το δικαίωμα να λέει ότι ο σφαγιασμός των δικαιωμάτων τους έχει την έγκρισή τους, τονίζουν οι Ομάδες Γυναικών Μεσογείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.