Συνεχίζονται οι γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το τριήμερο 17,18 και 19 Δεκεμβρίου με δύο μοναδικές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου: (Πάρκο Αι Γιάννη) Ώρα: 18:00 (από 22/12 έως 01/01)

Μία σειρά χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, δρωμένων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στο πλαίσιο ενός χριστουγεννιάτικου χωριού, που θα λειτουργήσει στο πάρκο του Αγ. Ιωάννου στη Βούλα.

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν καθημερινά 4ωρες δραστηριότητες πρωινής και απογευματινής ζώνης.

Θα λειτουργήσουν δημιουργικά εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικής, χορού zumba, αθλητικών και πολιτιστικών δρωμένων, Xmas stem and gadgets. Ενδιάμεσα … πολλές πολλές εκπλήξεις.

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου: ( Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ») Ώρα: 18:00kariothrafstis

Παιδική θεατρική παράσταση «Καρυοθραύστης» από την Ομάδα «ΤΟΠΙ»

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, από την καταξιωμένη θεατρική ομάδα «ΤΟΠΙ». Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των ζαχαρωτών και στο άνοιγμα των χριστουγεννιάτικων δώρων με τη συνοδεία της υπέροχης μουσικής του Τσαϊκόφσκι. Την παραμονή των Χριστουγέννων η Κλάρα δέχεται ένα υπέροχο δώρο από τον νονό της, τον κατασκευαστή παιχνιδιών Ντροσελμάγερ. Είναι μια κούκλα-καρυοθραύστης που έχει τη μορφή ενός περήφανου στρατιώτη. Η πραγματική μαγεία, όμως, ξεκινά αργότερα το ίδιο βράδυ…