Διευκρινίσεις ΥΠΕΣ για τις ομάδες αυξημένου κινδύνου για τον κορονοϊό •• Η κατάληψη στο γυμνάσιο του Μαραθώνα διανύει την τρίτη ημέρα και οι μαθητές μιλούν για τα αιτήματά τους στο oncamera.gr •• Πέθανε ο Σίμος Σιμόπουλος •• Φρένο στην πώληση αλκοόλ μετά τα μεσάνυχτα βάζει η κυβέρνηση •• ΤτΕ: Στα 3,5 δισ.ευρώ η αύξηση των καταθέσεων από την αρχή της πανδημίας •• Πρωτογενές έλλειμμα μαμούθ ύψους 9.6 δισ. ευρώ ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ •• Ο κ. Νίκος Πέππας Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρωταθλητής ξιφασκίας στο oncamera.gr •• ΕΕΕΣΑ: Πρόταση στην Περιφέρεια για ενίσχυση επιχειρήσεων στην εστίαση •• Αποσωληνώθηκε 17χρονη μετά από σαρανταήμερη μάχη με τον κορονοϊό •• Ο απολογισμός νεκρών από SARS- CoV-2 σε σχέση με άλλους θανατηφόρους ιούς •• Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Δεν απαιτείται έλεγχος για Covid-19 πριν τον αντιγριπικό εμβολιασμό •• Έλεγχοι:Εννέα παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων και 193 για μη χρήση μάσκας •• Πέθανε ο 11χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ηλεκτρικό πατίνι •• Έκτακτο δελτίο καιρού ΕΜΥ: Μετά τον «Ιανό» νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού, ποιες περιοχές θα πλήξει •• Περ. Αττικής: Αποκατάσταση ζημιών με σημαντικά έργα υποδομών στους δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής •• Σε κατάληψη το Λύκειο Ραφήνας - Τα αιτήματα των μαθητών •• Συνεχίζονται τα προβλήματα σε δήμους της Καρδίτσας μετά την κακοκαιρία •• Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο ισχυρότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών •• «Αόρατοι» στον κορονοϊό όσοι φορούν καθημερινά γυαλιά: Πώς προστατεύουν από τη μετάδοση του ιού •• Ο πρωθυπουργός έθεσε στους πολίτες το δίλημμα «αυτοπροστασία ή καραντίνα» και απέρριψε το lockdown

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το τηλεοπτικό κανάλι OnCamera, (εφεξής η “Εταιρεία”), ενεργώντας ως «Yπεύθυνος Eπεξεργασίας», είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε αυτή την Γνωστοποίηση, οι λέξεις «εμείς» ή «εμάς» αναφέρονται στην Εταιρεία διαχείρισης του OnCamera. Η παρούσα Γνωστοποίηση έχει ως στόχο, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, να σας ενημερώσει σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και περιγράφει το πλαίσιο βάσει του οποίου συλλέγουμε, διατηρούμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του τηλεοπτικού καναλιού (“Προσωπικά Δεδομένα”), τις σχετικές μας υποχρεώσεις και εξηγεί τα δικαιώματά των τηλεθεατών σε ότι αφορά την επεξεργασία των δεδομένων τους.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

  • Τηλεοπτικό κανάλι OnCamera
  • Έδρα: Λεωφόρος Μαραθώνος 77, Πικέρμι , Τ.Κ. 19009
  • Τηλέφωνο: 210 8056321
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συλλογή και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο παρακάτω πίνακας εκθέτει τους σκοπούς επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω του τηλεοπτικού μας καναλιού, τις κατηγορίες των δεδομένων αυτών, καθώς επίσης και τη νομική βάση της επεξεργασίας τους:

Σύντομη περιγραφή της επεξεργασίας Προσωπικά Δεδομένα Σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων Νομική βάση επεξεργασίας των δεδομένων
Επικοινωνία με το κανάλι OnCamera Ονοματεπώνυμο, Email και άλλα στοιχεία που μπορεί να εμπεριέχονται στο αίτημά σας. Η επεξεργασία, ο χειρισμός και η εξυπηρέτηση του αιτήματός σας. Τα δεδομένα τα επεξεργαζόμαστε στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας, στην προκείμενη περίπτωση για να εξυπηρετούμε τα αιτήματά σας, να συντηρούμε  βελτιώνουμε την επικοινωνία της Εταιρείας με τους χρήστες.
Κατά την περιήγηση σας στο κανάλι OnCamera συλλέγονται αυτόματα πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση και τη δραστηριότητά σας. Διεύθυνση IP και άλλες πληροφορίες σύνδεσης, δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies (για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο Cookie). Βελτιστοποίηση και ασφάλεια χρήσης ιστότοπου Τα δεδομένα τα επεξεργαζόμαστε στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας, στην προκείμενη περίπτωση για να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία, την ασφάλεια του ιστοτόπου και τη βέλτιστη λειτουργία του.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το σκοπό για τον οποίον υποβλήθηκαν όπως αναφέρεται στο εκάστοτε σημείο συλλογής.

Ο σκοπός εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας έγκειται στην αξιολόγηση της παραμονής κάθε χρήστη στον παρόντα ιστότοπο, τη μέτρηση των χτυπημάτων σε κάθε τοποθεσία της και τη λήψη προτάσεων/ παρατηρήσεων από τους χρήστες για τη βελτίωση των online υπηρεσιών μας.

Γνωστοποίηση σε τρίτους

Η Εταιρεία ή/και ο Όμιλος δύνανται να γνωστοποιούν τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα σε εταιρείες παροχής μηχανογραφικής υποστήριξης και υποστήριξης ιστότοπων.

Ασφάλεια

Η Εταιρεία συλλέγει, διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που διασφαλίζει την προστασία τους. Συγκεκριμένα, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από εντεταλμένο για αυτόν το σκοπό προσωπικό ή από προμηθευτές της Εταιρείας που δεσμεύονται έναντι της Εταιρείας με τις ίδιες υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ενώ λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

Περίοδος Διατήρησης

Τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε στο τηλεοπτικό κανάλι OnCamera διατηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή όπως απαιτείται από το νόμο.

Δικαιώματα υποκειμένων

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δικαιώματα αυτά υπόκεινται σε ορισμένες εξαιρέσεις, επιφυλάξεις ή περιορισμούς.

Παρακαλούμε να υποβάλλετε τα αιτήματά σας υπεύθυνα. Η Εταιρεία θα απαντήσει το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Εάν η εξέταση του αιτήματός σας  πρόκειται να απαιτήσει περισσότερο χρόνο, θα λάβετε σχετική ενημέρωση.  Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπευθυνο Προστασία Δεδομένων (DPO) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εταιρεία μεριμνά για την απρόσκοπτη άσκηση των παρακάτω δικαιωμάτων σας:

  1. Το δικαίωμα της πληροφόρησης/ ενημέρωσης. Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε και να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και εύκολα κατανοητές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  2. Tο δικαίωμα της πρόσβασης. Έχετε το δικαίωμα να αποκτάτε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα δωρεάν, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις, όπου ενδέχεται να υπάρξει εύλογη χρέωση για την κάλυψη των διοικητικών δαπανών της Εταιρείας: προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά / επανειλημμένα αιτήματα, ή επιπρόσθετα αντίγραφα των ίδιων πληροφοριών.
  3. Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή.
  4. Το δικαίωμα της διαγραφής. Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τη διαγραφή ή την αφαίρεση των προσωπικών σας δεδομένων όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν ή δεν υπάρχει νόμιμος λόγος για τη συνέχιση της επεξεργασίας τους. Το δικαίωμα της διαγραφής δεν είναι απόλυτο, στο βαθμό που υπάρχει ιδιαίτερη νομική υποχρέωση ή άλλη νόμιμη αιτία για τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία.
  5. Το δικαίωμα του περιορισμού της επεξεργασίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε ή να καταργήσετε την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία έχει περιοριστεί, τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν αποθηκευμένα, χωρίς να υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία.
  6. Το δικαίωμα φορητότητας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία μας έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να διαβιβάσουμε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  7. Το δικαίωμα εναντίωσης. Έχετε το δικαίωμα να αντιτάσσεστε ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός εάν η Εταιρεία καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την εν λόγω επεξεργασία.
  8. Δικαιώματα σχετικά με την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων και κατάρτιση προφίλ. Η Εταιρεία δεν προβαίνει σε αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.
  9. Ανάκληση συγκατάθεσης. Σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη του δικαιώματός σας να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Υποβολή καταγγελίας

Για περαιτέρω πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας ή για την υποβολή καταγγελίας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τηλ: +30-210 6475600, ιστοσελίδα: http://www.dpa.gr

Αλλαγές στην παρούσα Γνωστοποίηση

Στόχος μας είναι να επανεξετάζουμε και να ενημερώνουμε συνεχώς την παρούσα Γνωστοποίηση, προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, παρέχοντας παράλληλα τη βέλτιστη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οποιαδήποτε ενημέρωση θα κοινοποιείται μέσω του παρόντος τηλεοπτικού καναλιού.

Please publish modules in offcanvas position.