Ψαροντουφεκάς έπιασε χταπόδι και το χταπόδι έπιασε τον ψαροντουφεκά (Βίντεο) •• Καλογρίτσας: Έχω αδιάσειστα στοιχεία για το πού πήγαν και με υποδείξεις ποιων τα εκατομμύρια ευρώ •• Σπάτα: Σύγκρουση αυτοκινήτων με τέσσερις τραυματίες - Ανάμεσα τους και ένα παιδί •• Βελτιωμένα κίνητρα για ηλεκτρικά οχήματα-Κατατέθηκε το ν/σ •• Βάρη Αττικής: Νεκρή εντοπίστηκε 67χρονη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς •• Κορονοϊός: Πληροφορίες για νέα κρούσματα σε Σέρβους στη Βόρεια Εύβοια •• Παν. Εξετάσεις 2020: Ο νέος τρόπος υπολογισμού μορίων που ισχύει από φέτος και πώς αυτός επηρεάζει τις βάσεις •• Σερβία: Έφοδος εθνικιστικών στη Βουλή - Επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφους (Βίντεο) •• Financial Times: Γιατί ο Ερντογάν επέλεξε τώρα να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί •• Μητσοτάκης: Η Ελλάδα καταδικάζει με έντονο τρόπο την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί •• Καιρός: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας •• Δημήτρης Γιαρένης: Η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α θα βοηθήσει τα σωματεία της στην έναρξη του πρωταθλήματος •• Τ. Θεοδωρικάκος: Είναι στο χέρι μας να γράψουμε χρυσές σελίδες για την αυτοδιοίκηση και τη χώρα •• ΟΠΕΚΑ - Επίδομα ενοικίου: Πράσινο φως για την πληρωμή στο τέλος του μήνα •• ΔΝΤ: Ο κορονοϊός θα οδηγήσει σε μετασχηματισμό των οικονομιών •• Φωτισμός με σύστημα Led νέας τεχνολογίας σε Σπάτα και Αρτέμιδα •• Πρόκληση από την Τουρκία: Ο Ερντογάν και επίσημα μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί •• Με στόχο τα αναπτυξιακά έργα συναντήθηκαν ο κ. Πατούλης με τον Δ. Διονύσου κ. Καλαφατέλη •• Πέτσας: Μόνο με αρνητικό τεστ θα εισέρχονται οι τουρίστες από τον Προμαχώνα •• Σοκ από την έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Το τηλεοπτικό κανάλι OnCamera, (εφεξής η “Εταιρεία”), ενεργώντας ως «Yπεύθυνος Eπεξεργασίας», είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Σε αυτή την Γνωστοποίηση, οι λέξεις «εμείς» ή «εμάς» αναφέρονται στην Εταιρεία διαχείρισης του OnCamera. Η παρούσα Γνωστοποίηση έχει ως στόχο, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, να σας ενημερώσει σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και περιγράφει το πλαίσιο βάσει του οποίου συλλέγουμε, διατηρούμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του τηλεοπτικού καναλιού (“Προσωπικά Δεδομένα”), τις σχετικές μας υποχρεώσεις και εξηγεί τα δικαιώματά των τηλεθεατών σε ότι αφορά την επεξεργασία των δεδομένων τους.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

  • Τηλεοπτικό κανάλι OnCamera
  • Έδρα: Λεωφόρος Μαραθώνος 77, Πικέρμι , Τ.Κ. 19009
  • Τηλέφωνο: 210 8056321
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συλλογή και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο παρακάτω πίνακας εκθέτει τους σκοπούς επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω του τηλεοπτικού μας καναλιού, τις κατηγορίες των δεδομένων αυτών, καθώς επίσης και τη νομική βάση της επεξεργασίας τους:

Σύντομη περιγραφή της επεξεργασίας Προσωπικά Δεδομένα Σκοπός επεξεργασίας των δεδομένων Νομική βάση επεξεργασίας των δεδομένων
Επικοινωνία με το κανάλι OnCamera Ονοματεπώνυμο, Email και άλλα στοιχεία που μπορεί να εμπεριέχονται στο αίτημά σας. Η επεξεργασία, ο χειρισμός και η εξυπηρέτηση του αιτήματός σας. Τα δεδομένα τα επεξεργαζόμαστε στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας, στην προκείμενη περίπτωση για να εξυπηρετούμε τα αιτήματά σας, να συντηρούμε  βελτιώνουμε την επικοινωνία της Εταιρείας με τους χρήστες.
Κατά την περιήγηση σας στο κανάλι OnCamera συλλέγονται αυτόματα πληροφορίες σχετικά με την σύνδεση και τη δραστηριότητά σας. Διεύθυνση IP και άλλες πληροφορίες σύνδεσης, δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies (για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο Cookie). Βελτιστοποίηση και ασφάλεια χρήσης ιστότοπου Τα δεδομένα τα επεξεργαζόμαστε στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας, στην προκείμενη περίπτωση για να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία, την ασφάλεια του ιστοτόπου και τη βέλτιστη λειτουργία του.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το σκοπό για τον οποίον υποβλήθηκαν όπως αναφέρεται στο εκάστοτε σημείο συλλογής.

Ο σκοπός εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας έγκειται στην αξιολόγηση της παραμονής κάθε χρήστη στον παρόντα ιστότοπο, τη μέτρηση των χτυπημάτων σε κάθε τοποθεσία της και τη λήψη προτάσεων/ παρατηρήσεων από τους χρήστες για τη βελτίωση των online υπηρεσιών μας.

Γνωστοποίηση σε τρίτους

Η Εταιρεία ή/και ο Όμιλος δύνανται να γνωστοποιούν τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα σε εταιρείες παροχής μηχανογραφικής υποστήριξης και υποστήριξης ιστότοπων.

Ασφάλεια

Η Εταιρεία συλλέγει, διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που διασφαλίζει την προστασία τους. Συγκεκριμένα, η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από εντεταλμένο για αυτόν το σκοπό προσωπικό ή από προμηθευτές της Εταιρείας που δεσμεύονται έναντι της Εταιρείας με τις ίδιες υποχρεώσεις προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ενώ λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.

Περίοδος Διατήρησης

Τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλετε στο τηλεοπτικό κανάλι OnCamera διατηρούνται μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή όπως απαιτείται από το νόμο.

Δικαιώματα υποκειμένων

Σε αυτήν την ενότητα παρουσιάζονται τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δικαιώματα αυτά υπόκεινται σε ορισμένες εξαιρέσεις, επιφυλάξεις ή περιορισμούς.

Παρακαλούμε να υποβάλλετε τα αιτήματά σας υπεύθυνα. Η Εταιρεία θα απαντήσει το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Εάν η εξέταση του αιτήματός σας  πρόκειται να απαιτήσει περισσότερο χρόνο, θα λάβετε σχετική ενημέρωση.  Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπευθυνο Προστασία Δεδομένων (DPO) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εταιρεία μεριμνά για την απρόσκοπτη άσκηση των παρακάτω δικαιωμάτων σας:

  1. Το δικαίωμα της πληροφόρησης/ ενημέρωσης. Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε και να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και εύκολα κατανοητές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  2. Tο δικαίωμα της πρόσβασης. Έχετε το δικαίωμα να αποκτάτε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα δωρεάν, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις, όπου ενδέχεται να υπάρξει εύλογη χρέωση για την κάλυψη των διοικητικών δαπανών της Εταιρείας: προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά / επανειλημμένα αιτήματα, ή επιπρόσθετα αντίγραφα των ίδιων πληροφοριών.
  3. Το δικαίωμα της διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή.
  4. Το δικαίωμα της διαγραφής. Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τη διαγραφή ή την αφαίρεση των προσωπικών σας δεδομένων όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς που συλλέχθηκαν ή δεν υπάρχει νόμιμος λόγος για τη συνέχιση της επεξεργασίας τους. Το δικαίωμα της διαγραφής δεν είναι απόλυτο, στο βαθμό που υπάρχει ιδιαίτερη νομική υποχρέωση ή άλλη νόμιμη αιτία για τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία.
  5. Το δικαίωμα του περιορισμού της επεξεργασίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε ή να καταργήσετε την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία έχει περιοριστεί, τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν αποθηκευμένα, χωρίς να υφίστανται περαιτέρω επεξεργασία.
  6. Το δικαίωμα φορητότητας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να ζητάτε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και τα οποία μας έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να διαβιβάσουμε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  7. Το δικαίωμα εναντίωσης. Έχετε το δικαίωμα να αντιτάσσεστε ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός εάν η Εταιρεία καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την εν λόγω επεξεργασία.
  8. Δικαιώματα σχετικά με την αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων και κατάρτιση προφίλ. Η Εταιρεία δεν προβαίνει σε αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.
  9. Ανάκληση συγκατάθεσης. Σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη του δικαιώματός σας να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Υποβολή καταγγελίας

Για περαιτέρω πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας ή για την υποβολή καταγγελίας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τηλ: +30-210 6475600, ιστοσελίδα: http://www.dpa.gr

Αλλαγές στην παρούσα Γνωστοποίηση

Στόχος μας είναι να επανεξετάζουμε και να ενημερώνουμε συνεχώς την παρούσα Γνωστοποίηση, προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, παρέχοντας παράλληλα τη βέλτιστη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οποιαδήποτε ενημέρωση θα κοινοποιείται μέσω του παρόντος τηλεοπτικού καναλιού.

Please publish modules in offcanvas position.